Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Zakynthos, Grecia! Aici gasesti date generale Zakynthos precum istorie Zakynthos, geografie Zakynthos, clima Zakynthos, cultura Zakynthos si economie Zakynthos. Rubrica stiati ca Zakynthos contine curiozitati si lucruri interesante despre Zakynthos, Grecia. Daca esti in cautare de cazare in Zakynthos, poti verifica sectiunea de hoteluri Zakynthos pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Zakynthos este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Zakynthos, restaurante Zakynthos, baruri Zakynthos, magazine Zakynthos si activitati Zakynthos.

Vezi harta interactiva Zakynthos, Grecia

Zakynthos, Grecia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Zakynthos, cunoscut si dupa numele sau italian ca Zante, se lupta cu turismul de masa de-a lungul coastelor sale estica si sudica. Zakynthos este, in esenta, o insula frumoasa, ale carei regiuni centrale si vestice sunt dominate de munti impaduriti, marginiti de ape turcoaz ireale. Peninsulele din nord si sud raman pline de verdeata si mai putin exploatate iar Zakynthos Town adauga putina stralucire pe coasta de est, acolo unde populatia de broaste testoase incearca sa faca fata dezvoltarii.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Zakynthos