Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Hong Kong! Aici gasesti date generale Hong Kong precum istorie Hong Kong, geografie Hong Kong, clima Hong Kong, cultura Hong Kong si economie Hong Kong. In sectiunea sfaturi de calatorie Hong Kong gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Hong Kong. Merita sa verifici si informatiile turistice Hong Kong: bucataria din Hong Kong, societatea din Hong Kong, cand sa vizitati Hong Kong si shopping in Hong Kong. Rubrica stiati ca Hong Kong contine curiozitati si lucruri interesante despre Hong Kong. Daca esti in cautare de cazare in Hong Kong, poti verifica sectiunea de hoteluri Hong Kong pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Hong Kong este completat de colectia de harti turistice Hong Kong, evenimente si obiective turistice Hong Kong, restaurante Hong Kong, baruri Hong Kong, magazine Hong Kong si activitati Hong Kong.

Vezi harta interactiva Hong Kong

Hong Kong

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Hong Kong

Hong Kong se afla la intersectia unor lumi vaste si diferite si este punctul de intalnire unde intelepciunea adanca a Estului se confrunta cu indrazneala tinereasca a Vestului, unde linistea unei gradini chinezesti se ciocneste cu exuberanta bursei de valori, unde capitalismul a inflorit sub comunism si de unde toti ies mai bogati din aceasta interactiune.

Pentru calatorul cu experienta, Hong Kong are doua fete – vechiul si noul, intr-o interactiune armonioasa intalnita in scene stradale in care batrani venerabili imbracati in costume traditionale se intersecteaza cu tineri grabiti in costume in dungi, pe fundalul juxtapunerii pagodelor antice chinezesti cu templele zgarie-nori ale industriei comertului. Clarobscurul contrastelor din Hong Kong este fara limite.

Hong Kong este ‘Orasul Vietii’ – singurul loc in care Mamona este venerat fara rusine, unde mirajul castigului il seduce si pe cel mai spartan, unde antreprenorii sunt starurile, unde energia si activitatea economica se contopesc pentru a crea bunastarea intreprinzatorilor si unde pierderea respectului este mai dureroasa decat pierderea unui imperiu.

Ghiduri turistice regiuni & orase din Hong Kong

Ghid turistic Hong Kong

Hong Kong se afla la intersectia unor lumi vaste si diferite si este punctul de intalnire unde intelepciunea adanca a Estului se confrunta cu indrazneala tinereasca a Vestului, unde linistea unei gradini chinezesti se ciocneste cu exuberanta bursei de valori, unde capitalismul a inflorit sub…

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere