Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Indonezia! Aici gasesti date generale Indonezia precum istorie Indonezia, geografie Indonezia, clima Indonezia, cultura Indonezia si economie Indonezia. In sectiunea sfaturi de calatorie Indonezia gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Indonezia. Merita sa verifici si informatiile turistice Indonezia: bucataria din Indonezia, societatea din Indonezia, cand sa vizitati Indonezia si shopping in Indonezia. Rubrica stiati ca Indonezia contine curiozitati si lucruri interesante despre Indonezia. Daca esti in cautare de cazare in Indonezia, poti verifica sectiunea de hoteluri Indonezia pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Indonezia este completat de colectia de harti turistice Indonezia, evenimente si obiective turistice Indonezia, restaurante Indonezia, baruri Indonezia, magazine Indonezia si activitati Indonezia.

Vezi harta interactiva Indonezia

Indonezia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Indonezia

Indonezia este o tara interesanta in care traditiile si cultura convietuiesc fericit cu modernismul. O tara in care barurile de karaoke, cladirile de birouri din otel si sticla si cluburile de noapte zgomotoase sunt situate langa temple vechi si cladiri coloniale ce dateaza de pe vremea cand Jakarta era numita Batavia.

Indonezia are partea sa de orase cu valoare istorica si culturala – orase ca Surakarta sau Solo, cu ale lor palate frumoase, sau Yogyakarta, cu ale sale temple si palate faimoase. In Indonezia exista, insa, si asezari care inca pastreaza frumusetea zilelor coloniale – Bandung, cu farmecul sau pitoresc vechi si arhitectura distincta art-deco olandeza, si-a castigat reputatia de ‘Parisul din Java’.

Si mai sunt locuri in Indonezia, peisaje naturale asa de frumoase, incat nu mai e nevoie de niciun monument istoric sau alt fel de atractie pentru a le vizita. Cel mai mare arhipelag al lumii, Indonezia, cu diversitatea sa incredibila, are cate ceva de oferit pentru orice fel de calator.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere