Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Cork, Irlanda! Aici gasesti date generale Cork precum: istorie Cork, clima Cork si economie Cork. Rubrica stiati ca Cork contine curiozitati si lucruri interesante despre Cork. Daca esti in cautare de cazare in Cork, poti verifica sectiunea de hoteluri Cork pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Cork este completat de colectia de harti turistice Cork, evenimente si obiective turistice Cork, restaurante Cork, baruri Cork, magazine Cork si activitati Cork.

Vezi harta interactiva Cork, Irlanda

Cork, Irlanda

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Orasul Cork se afla situat pe malurile raului Lee si, desi nu este un loc la fel de dinamic ca si Dublin, are cu siguranta farmecul sau unic. Mare parte din bisericile si cladirile sale vechi sunt exemple frumoase de arhitectura medievala; cheiurile si danele orasului sunt pitoresti iar puburile sunt surprinzator de aglomerate pe perioada serii.

Exista multe de vazut si facut in oras si-n imprejurimile sale. Atractiile turistice includ muzee, strazi comerciale, portul care este considerat unul din cele mai bune din Europa, si piata de unt, care exista din secolul 17. Si pe deasupra, Cork ofera o multime de variante de distractie – teatru, cinema, spectacole culturale si lista poate continua. Nu este de mirare, asadar, faptul ca Cork devine din ce in ce mai popular printre turistii care viziteaza Irlanda.

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 2 calificative)
Dimancea Madalina

dimancea-madalina

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 7 ani

Dimancea Madalina

dimancea-madalina

Un oras foarte frumos, al doilea ca marime dupa Dublin. Sunt o gramada de lucruri interesante de vizitat acolo: Cork City Gaol, English Market, Shandon’s Bell, Universitatea din Cork, Parcurile Impresionante si alte cateva biserici. Poate fi o experienta inedita. Iar daca ajungeti acolo, nu puteti rata si o vizita in imprejurimi la celebra gradina zoologica Fota Wildlife.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 7 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere