Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Galway, Irlanda! Aici gasesti date generale Galway precum: istorie Galway, clima Galway si economie Galway. Rubrica stiati ca Galway contine curiozitati si lucruri interesante despre Galway. Daca esti in cautare de cazare in Galway, poti verifica sectiunea de hoteluri Galway pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Galway este completat de colectia de harti turistice Galway, evenimente si obiective turistice Galway, restaurante Galway, baruri Galway, magazine Galway si activitati Galway.

Vezi harta interactiva Galway, Irlanda

Galway, Irlanda

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Artisticul si boemul oras Galway este recunoscut pentru placerile sale. Puburile viu colorate rasuna de muzica live, in timp ce cafenelele ofera locuri numai bune pentru observarea artistilor stradali; petrecerile din weekend o iau razna si asa mai departe.

Cufundat adanc in istorie, orasul are, totusi, o atmosfera contemporana. Studentii reprezinta un sfert din populatia sa, iar ramasitele zidurilor orasului medieval sunt situate intre magazine care vand pulovere Aran, inele Claddagh realizate manual si stive de articole second hand sau carti noi. Podurile se arcuiesc peste raul Corrib plin de somon, in timp ce o promenada lunga duce la suburbia Salthill din Golful Galway, recunoscuta pentru stridiile sale.

Galway este adesea considerat ‘cel mai irlandez’ dintre orasele Irlandei. Este singurul unde puteti auzi vorbindu-se limba irlandeza atat pe strazi, cat si in magazine si puburi. Chiar daca aluneca spre epoca moderna, orasul inca isi respecta trecutul sau.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere