Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Islanda! Aici gasesti date generale Islanda precum istorie Islanda, geografie Islanda, clima Islanda, cultura Islanda si economie Islanda. In sectiunea sfaturi de calatorie Islanda gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Islanda. Merita sa verifici si informatiile turistice Islanda: bucataria din Islanda, societatea din Islanda, cand sa vizitati Islanda si shopping in Islanda. Rubrica stiati ca Islanda contine curiozitati si lucruri interesante despre Islanda. Daca esti in cautare de cazare in Islanda, poti verifica sectiunea de hoteluri Islanda pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Islanda este completat de colectia de harti turistice Islanda, evenimente si obiective turistice Islanda, restaurante Islanda, baruri Islanda, magazine Islanda si activitati Islanda.

Vezi harta interactiva Islanda

Islanda

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Islanda

O destinatie extraordinara, Islanda este tinutul fanteziei si fabulei. Fundamental interesanta, Islanda este pentru aceia dintre noi care vad placerea in ceea ce natura a creat; cu o activitate seismica importanta si vulnerabila la eruptiile vulcanice, acesta este un pamant unde ghetarii stralucesc chiar daca gheizerele fierb; aceasta tara este un taram care iti va ameti simturile.

Marea din jurul sau, muntii din interiorul sau, reteaua complicata de rauri si fiorduri, lumina zilei nesfarsita din lunilor de vara, noptile continue ale iernii, minunea numita Aurora Boreala, cand luminile nordului ard pe cer si in memorie pentru totdeauna – Islanda: mai putin rece decat crezi, mai incinsa decat ti-ai imaginat!

Ghiduri turistice regiuni & orase din Islanda

Ghid turistic Reykjavik

Capitala Reykjavik isi intra rapid in drepturi ca unul din cele mai antrenante orase din Europa. Este lipsit de poluare, are criminalitate aproape zero, vremea este fantastica, orice seara este o seara in oras, viata de noapte este chic, zilele sunt petrecute asiduu la locul de munca si fiecare…

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere