Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Reykjavik, Islanda! Aici gasesti date generale Reykjavik precum: istorie Reykjavik, clima Reykjavik si economie Reykjavik. Rubrica stiati ca Reykjavik contine curiozitati si lucruri interesante despre Reykjavik. Daca esti in cautare de cazare in Reykjavik, poti verifica sectiunea de hoteluri Reykjavik pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Reykjavik este completat de colectia de harti turistice Reykjavik, evenimente si obiective turistice Reykjavik, restaurante Reykjavik, baruri Reykjavik, magazine Reykjavik si activitati Reykjavik.

Vezi harta interactiva Reykjavik, Islanda

Reykjavik, Islanda

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Capitala Reykjavik isi intra rapid in drepturi ca unul din cele mai antrenante orase din Europa. Este lipsit de poluare, are criminalitate aproape zero, vremea este fantastica, orice seara este o seara in oras, viata de noapte este chic, zilele sunt petrecute asiduu la locul de munca si fiecare este bine dispus. Si de ce n-ar fi?

Cu ale sale parcuri si locuri de joaca, muzee, biserici si vile, lacuri si muzica tare, cu peste 200 de cafenele si restaurante elegante, discoteci vibrante, snack-baruri, pizzerii, puburi si o scena de petrecere plina pana la ora 3 noaptea, Reykjavik este, cu siguranta, o Capitala Cool.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere