Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Israel! Aici gasesti date generale Israel precum istorie Israel, geografie Israel, clima Israel, cultura Israel si economie Israel. In sectiunea sfaturi de calatorie Israel gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Israel. Merita sa verifici si informatiile turistice Israel: bucataria din Israel, societatea din Israel, cand sa vizitati Israel si shopping in Israel. Rubrica stiati ca Israel contine curiozitati si lucruri interesante despre Israel. Daca esti in cautare de cazare in Israel, poti verifica sectiunea de hoteluri Israel pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Israel este completat de colectia de harti turistice Israel, evenimente si obiective turistice Israel, restaurante Israel, baruri Israel, magazine Israel si activitati Israel.

Vezi harta interactiva Israel

Israel

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Israel

Fiecare piatra si curte, copac si deal, briza si suflare a Israelului au fost martori la momentele tumultoase din istorie. Aici s-a oprit profetul Mahomed in ‘Calatoria sa noctura’ inainte sa se ridice la Ceruri. Aici s-a nascut Isus, aici a trait, aici a predicat, aici a murit si aici s-a inaltat la Cer. Israelul a fost ‘Taramul Fagaduintei’ pentru evrei, inca din timpuri biblice.

Israelul este, astfel, ‘Tara Sfanta’ pentru pelerinii evrei, musulmani si crestini. Aceasta diversitate religioasa a facut tara foarte sensibila din punct de vedere politic. Israelul este o tara cu contraste topografice incredibile; are munti, vai sub-tropicale, ferme fertile si deserturi. Clima, cultura, istoria si religia sunt variate, facand din Israel raiul pe pamant, proverbialul ‘Gradina Edenului’ pentru turistii cu gusturi intelectuale sau aventuroase.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere