Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Assisi, Italia! Aici gasesti date generale Assisi precum: istorie Assisi, clima Assisi si economie Assisi. Rubrica stiati ca Assisi contine curiozitati si lucruri interesante despre Assisi. Daca esti in cautare de cazare in Assisi, poti verifica sectiunea de hoteluri Assisi pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Assisi este completat de colectia de harti turistice Assisi, evenimente si obiective turistice Assisi, restaurante Assisi, baruri Assisi, magazine Assisi si activitati Assisi.

Vezi harta interactiva Assisi, Italia

Assisi, Italia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

De parca ar fi fost modelat de niste maini ceresti, cu campiile pitoresti intinzadu-se dedesubt si muntele Subasio, impadurit si abrupt, inaltandu-se deasupra, simpla imagine a orasului Assisi, in stralucirea roz a asfintitului, este suficienta pentru a ridica sufletele pelerinilor spre cer. Acesta este momentul in care tropaitul turistilor de o zi dispare, orasul se invaluie intr-o tacere sfanta iar spiritul Sf Francisc de Assisi, nascut aici in 1811, poate fi simtit mai bine.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere