Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Cecina, Italia! Aici gasesti date generale Cecina precum: istorie Cecina, clima Cecina si economie Cecina. Rubrica stiati ca Cecina contine curiozitati si lucruri interesante despre Cecina. Daca esti in cautare de cazare in Cecina, poti verifica sectiunea de hoteluri Cecina pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Cecina este completat de colectia de harti turistice Cecina, evenimente si obiective turistice Cecina, restaurante Cecina, baruri Cecina, magazine Cecina si activitati Cecina.

Vezi harta interactiva Cecina, Italia

Cecina, Italia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Situate intre marea albastra a Coastei Etrusce si campurile verzi ale Toscanei, Cecina si statiunea sa de pe coasta, Marina di Cecina, sunt locuri indragite de turisti din intreaga lume. Datorita pozitionarii sale strategice, Cecina este un loc ideal pentru petrecerea unui concediu relaxant la mare si pentru decoperirea farmecului regiunii Toscana, bogata in arta, istorie si traditii.

O padure de pini maritimi, care se intinde pe distanta de 15 kilometri de-a lungul coastei, este numai buna pentru o plimbare pe jos sau cu bicicleta. La Marina di Cecina, unde marea este curata si usor accesibila, puteti practica numeroase sporturi si puteti petrece zile minunate, pline de distractie si relaxare. Cecina nu ofera turistilor sai doar apropierea de mare, ci este si un loc plin de istorie si cultura, asa cum demonstreaza ramasitele etrusce si romane expuse in Muzeul Guerrazzi, precum si asezarile din Villa di San Vincenzino.

Traditia primirii oamenilor si cultura ospitalitatii contribuie la faptul ca unitatile de cazare sunt foarte bine echipate cu servicii profesionale. Oferta de mancare este de o calitate inalta iar viata culturala este plina de evenimente pe tot timpul anului. Si, nu in ultimul rand, fermecatorul port turistic si renumitele cluburi de noapte fac din aceasta locatie primitoare si placuta, o destinatie pentru toate gusturile, atat pentru vacantele in familie cat si pentru cele intre prieteni.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere