Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Florenta, Italia! Aici gasesti date generale Florenta precum: istorie Florenta, clima Florenta si economie Florenta. Rubrica stiati ca Florenta contine curiozitati si lucruri interesante despre Florenta. Daca esti in cautare de cazare in Florenta, poti verifica sectiunea de hoteluri Florenta pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Florenta este completat de colectia de harti turistice Florenta, evenimente si obiective turistice Florenta, restaurante Florenta, baruri Florenta, magazine Florenta si activitati Florenta.

Vezi harta interactiva Florenta, Italia

Florenta, Italia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Totul despre Florenta pare sa fie colorat intr-un violet deschis, asemanator vinului diluat – Henry James

Firenze, asa cum o numesc italienii, este materialul din care sunt fabricate visele. Cum se face ca intr-o asa mica intindere de pamant sa existe asa frumusete incredibila, este greu de inteles. Dar ea exista. Un dom falnic care straluceste in razele soarelui este doar o parte din aceasta frumusete.

Candva un oras comercial, astazi Florenta este un centru de activitate politica si artistica. Un val de cultura renascentista a adus Florenta in starea sa actuala de capitala a artelor, arhitecturii, comertului si gandirii politice.

Florenta apoi apare ca un oras interesant. Cu graffiti pe zidurile sale, oameni de afaceri pe motoscutere si copii jucand fotbal, mostenirea culturala este prezenta in acest oras modern si vibrant.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere