Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Furore, Italia! Aici gasesti date generale Furore precum: istorie Furore, clima Furore si economie Furore. Rubrica stiati ca Furore contine curiozitati si lucruri interesante despre Furore. Daca esti in cautare de cazare in Furore, poti verifica sectiunea de hoteluri Furore pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Furore este completat de colectia de harti turistice Furore, evenimente si obiective turistice Furore, restaurante Furore, baruri Furore, magazine Furore si activitati Furore.

Vezi harta interactiva Furore, Italia

Furore, Italia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

O alta bijuterie de pe Coasta Amalfi, cu case imprastiate pe creste, este Furore, care prin amplasarea sa particulara fizico-geografica, a fost o fortareata de neinvins in momentul invaziei sarazinilor. Fiordul Furore, unul dintre cele mai pitoresti din Italia, o fisura in stanca, un defileu, a fost intotdeauna un port natural, accesibil doar pe mare, acoperit de un arc natural de roca, care, cu maretia sa, completeaza farmecul acestei zone.

Aici s-au desfasurat, prosperat si dezvoltat cele mai vechi forme de activitati industriale, cum ar fi fabricile de hartie si morile de cereale. Localitatea este o unica galerie de arta in aer liber, care detine peste o suta de picturi murale pe ziduri si sculpturi care fac din Furore un ‘sat pictat’, care isi spune povestea in acest fel.

Zona municipala include zona de coasta a fiordului, la granita cu Praiano si Conca Marini, pana la o altitudine de aproximativ 600 de metri, aproape de muntii Agerola. Cele mai vechi inregistrari documentere indica orasul Furore ca o simpla ferma a orasului Amalfi.

Frumusetea salbatica a peisajului incadrat de vederi frumoase este data de maslini, viile terasate de pe coasta muntelui, pergole de lamai, acoperisurile rosii cu turle mici de majolica, florile colorate si marea albastra, mereu acolo, acolo jos, intr-un colt.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere