Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Livorno, Italia! Aici gasesti date generale Livorno precum: istorie Livorno, clima Livorno si economie Livorno. Rubrica stiati ca Livorno contine curiozitati si lucruri interesante despre Livorno. Daca esti in cautare de cazare in Livorno, poti verifica sectiunea de hoteluri Livorno pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Livorno este completat de colectia de harti turistice Livorno, evenimente si obiective turistice Livorno, restaurante Livorno, baruri Livorno, magazine Livorno si activitati Livorno.

Vezi harta interactiva Livorno, Italia

Livorno, Italia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Al doilea cel mai mare oras al Toscanei, Livorno este un oras port clasic. Desi primele impresii sunt rareori dragute, acesta este un oras adevarat care te cucereste. Fructele de mare de aici sunt cele mai bune de pe coasta Marii Tireniene, cartierul sau istoric ponosit, brazdat de canale in stil venetian, este foarte cool iar plajele cu pietris se intind spre sud, de la promenada eleganta din Belle Epoque a orasului. Fie ca e vorba de o scurta oprire intre cursele de feribot sau o excursie de o zi din Florenta sau Pisa, Livorno este un oras subestimat dar foarte placut.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere