Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Modena, Italia! Aici gasesti date generale Modena precum: istorie Modena, clima Modena si economie Modena. Rubrica stiati ca Modena contine curiozitati si lucruri interesante despre Modena. Daca esti in cautare de cazare in Modena, poti verifica sectiunea de hoteluri Modena pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Modena este completat de colectia de harti turistice Modena, evenimente si obiective turistice Modena, restaurante Modena, baruri Modena, magazine Modena si activitati Modena.

Vezi harta interactiva Modena, Italia

Modena, Italia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Modena este un oras din Italia asezat in Valea Po, marginita de raurile Secchia si Panaro, afluenti ai fluviului Po. Orasul se poate mandri cu cea mai veche Universitate si al doilea Ateneu din Italia. De asemenea, Academia Militara si Biblioteca Estense sunt si ele la fel de vechi. Catedrala din Modena, Turnul Ghirlandina si Piazza Grande sunt declarate patrimoniu UNESCO din anul 1997.

Modena este ‘patria’ otetului balsamic si locul natal al Mariei Modena (regina consoarta a Angliei si Scotiei), tenorului de opera Luciano Pavarotti (1935-2007) si al sopranei Mirella Freni, precum si al lui Enzo Ferrari (1898-1988), fondatorul fabricii de automobile Ferrari.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere