Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Napoli, Italia! Aici gasesti date generale Napoli precum: istorie Napoli, clima Napoli si economie Napoli. Rubrica stiati ca Napoli contine curiozitati si lucruri interesante despre Napoli. Daca esti in cautare de cazare in Napoli, poti verifica sectiunea de hoteluri Napoli pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Napoli este completat de colectia de harti turistice Napoli, evenimente si obiective turistice Napoli, restaurante Napoli, baruri Napoli, magazine Napoli si activitati Napoli.

Vezi harta interactiva Napoli, Italia

Napoli, Italia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Vedi Napoli e poi muori – Viziteaza Napoli si apoi poti muri. Asa spune o veche zicala anonima.

Napoli, orasul numero uno din sudul Italiei, este celebru pentru delicioasele pizza, traficul haotic si atmosfera nebuneasca coplesitoare. Roma, Milano, Venetia, Florenta – toate orase europene si elegante, care aproape sfideaza reputatia Italiei de dezordine delicioasa. Daca in calatoriile tale ti-a lipsit acest lucru, atunci Napoli este locul ideal pentru tine. Orasul vibreaza de energie si, in toata debandada lui, devine din ce in ce mai atragator pe masura ce petreceri mai mult timp in el.

Napoli, situat intr-un golf, are o frumusete naturala deosebita, o clima blanda minunata, pe tot parcursul anului si biserici si palate incantatoare in care se afla comori rafinate.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere