Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Pescara, Italia! Aici gasesti date generale Pescara precum: istorie Pescara, clima Pescara si economie Pescara. Rubrica stiati ca Pescara contine curiozitati si lucruri interesante despre Pescara. Daca esti in cautare de cazare in Pescara, poti verifica sectiunea de hoteluri Pescara pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Pescara este completat de colectia de harti turistice Pescara, evenimente si obiective turistice Pescara, restaurante Pescara, baruri Pescara, magazine Pescara si activitati Pescara.

Vezi harta interactiva Pescara, Italia

Pescara, Italia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Pescara este capitala provinciei cu acelasi nume din regiunea Abruzzo, Italia. Situat pe coasta Marii Adriatice, la gura raului Aterno, municipalitatea Pescara de azi s-a format in anul 1927. Poetul Gabriele D’Annunzio, originar din Pescara, a fost un sponsor major al crearii noului oras.

Structura actuala a orasului Pescara s-a dezvoltat pe parcursul secolului 20, cand a fost nascut din unirea a doua centre existente si au fost construite cladiri noi in strazi si piete corespunzatoare din centrul orasului de astazi, care este un oras modern si port important la Marea Adriatica.

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
RobertCodescu

robertcodescu

Un superb oraş aflat la malul Mării Adriatice, pe care am avut privilegiul să-l vizitez şi eu !!!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 8 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere