Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Piano di Sorrento, Italia! Aici gasesti date generale Piano di Sorrento precum: istorie Piano di Sorrento, clima Piano di Sorrento si economie Piano di Sorrento. Rubrica stiati ca Piano di Sorrento contine curiozitati si lucruri interesante despre Piano di Sorrento. Daca esti in cautare de cazare in Piano di Sorrento, poti verifica sectiunea de hoteluri Piano di Sorrento pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Piano di Sorrento este completat de colectia de harti turistice Piano di Sorrento, evenimente si obiective turistice Piano di Sorrento, restaurante Piano di Sorrento, baruri Piano di Sorrento, magazine Piano di Sorrento si activitati Piano di Sorrento.

Vezi harta interactiva Piano di Sorrento, Italia

Piano di Sorrento, Italia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Oras vivace si centru comercial activ, Piano di Sorrento, se extinde de-a lungul partii centrale a peninsulei Sorrento, intre Golful Salerno si Golful Napoli. Originea sa este foarte veche, dateaza din paleoliticul superior dupa cum reiese din mai multe artefacte interesante gasite in pestera numita „Poarta“ Colli di San Pietro.

De-a lungul secolelor istoria sa a urmat din apropiere orasul Sorrento, de la care a castigat independenta in anul 1808, a devenit comuna de sinestatatoare. In secolul al XIX-lea dezvoltarea treptata a Marinei si santierelor navale Cassano si terenuri cu vocatie comerciala a dus la o crestere economica puternica a teritoriului Fractiuni-Cassano, Colli San Pietro, Mortora, Trinità.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Piano di Sorrento