Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Pisa, Italia! Aici gasesti date generale Pisa precum: istorie Pisa, clima Pisa si economie Pisa. Rubrica stiati ca Pisa contine curiozitati si lucruri interesante despre Pisa. Daca esti in cautare de cazare in Pisa, poti verifica sectiunea de hoteluri Pisa pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Pisa este completat de colectia de harti turistice Pisa, evenimente si obiective turistice Pisa, restaurante Pisa, baruri Pisa, magazine Pisa si activitati Pisa.

Vezi harta interactiva Pisa, Italia

Pisa, Italia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Pe vremuri o putere maritima care rivaliza cu Genova si Venetia, Pisa isi datoreaza faima unui proiect arhitectural gresit. Dar renumitul Turn Inclinat este doar unul din numeroasele atractii turistice notabile din acest oras compact si convigator.

Educatia a alimentat economia locala incepand cu anii 1400 iar studentii din toata Italia inca mai concureaza pentru locurile din universitatile orasului. Acest lucru confera centrului orasului o scena vibranta de baruri si cafenele cu preturi accesibile, in contrast cu un portofoliu de invidiat de cladiri romanice, biserici gotice si piete renascentiste bine intretinute, cu viata stradala animata mai degraba de catre localnici, decat de turisti – un farmec pe care cu siguranta nu-l veti descoperi daca va limitati vizita la Piata Miracolelor.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere