Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Venetia, Italia! Aici gasesti date generale Venetia precum: istorie Venetia, clima Venetia si economie Venetia. Rubrica stiati ca Venetia contine curiozitati si lucruri interesante despre Venetia. Daca esti in cautare de cazare in Venetia, poti verifica sectiunea de hoteluri Venetia pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Venetia este completat de colectia de harti turistice Venetia, evenimente si obiective turistice Venetia, restaurante Venetia, baruri Venetia, magazine Venetia si activitati Venetia.

Vezi harta interactiva Venetia, Italia

Venetia, Italia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

La Serenissima, legendarul si faimosul oras de serenitate al Italiei, si-a dobandit numele, in mare parte, pentru ca autoturismele si mopedele nu deranjeaza atmosfera orasului. Venetia este frumoasa. Milioane de carti postale nu pot suprinde emotia ei: comorile Academiei, ceata care se ridica in diminetile de primavara, aglomeratia de gondole, culorile sticlei de Murano – fiecare aspect al Venetiei este un vis devenit realitate pentru turist.

Venetia este un oras cum nu mai exista altul. Oricat de mult ati vazut-o in poze si filme, o vizita pe viu este de vis. Cu canale situate unde ar trebui sa fie strazi, apa straluceste peste tot. Palatele si bisericile fabuloase reflecta secole de istorie a ceea ce era un centru important de comert intre Europa si Orient. Este inevitabil sa nu te pierzi pe aleile inguste, in timp ce explorezi Venetia, dar, la un moment dat, cu siguranta vei ajunge in Piata San Marco, locul in care turistii si localnicii se aduna pentru o cafea sau un aperitiv.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere