Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Sicilia, Italia! Aici gasesti date generale Sicilia precum istorie Sicilia, geografie Sicilia, clima Sicilia, cultura Sicilia si economie Sicilia. Rubrica stiati ca Sicilia contine curiozitati si lucruri interesante despre Sicilia, Italia. Daca esti in cautare de cazare in Sicilia, poti verifica sectiunea de hoteluri Sicilia pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Sicilia este completat de colectia de evenimente si obiective turistice Sicilia, restaurante Sicilia, baruri Sicilia, magazine Sicilia si activitati Sicilia.

Vezi harta interactiva Sicilia, Italia

Sicilia, Italia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Sicilia, cea mai mare dintre insulele italiene, separata de continent prin stramtoarea Messina si inconjurata de trei mari: Marea Ionica, Tireniana si Marea Mediterana, este una dintre perlele din sudul Italie.

Aici, Marea Mediterana, cu numeroasele sale mici insule imprastiate in jurul coastelor Siciliei – Eolieni, Insulele Egadi si Pelagie, Pantelleria si Ustica – ofera peisaje unice si intense, arome si natura necontaminata, iar vulcanii sai mari sunt simboluri ale frumusetii si vitalitatii irezistibile ale acestei regiuni incredibil de fermecatoare.

Insula are situri arheologice pretioase, care spun povestea originii antice a Trinacriei (nume stravechi pentru Sicilia). Provinciile din regiune sunt: Palermo (capitala regionala), Agrigento, Catania, Caltanissetta, Enna, Messina, Ragusa, Siracusa si Trapani.

Ghiduri turistice orase din Sicilia

Ghid turistic Agrigento

Orasul Agrigento este situat pe un deal pe coasta de sud a Siciliei, Italia, este definit de stilul arhitectural cu marturii bizantine si mostenire greaca, latina si normanda. Agrigento atunci, este la fel de bogat in diversitate si istorie cum este in frumusete, fiind obiectul scrierilor unor…

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere


Oferte turistice Sicilia