Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Japonia! Aici gasesti date generale Japonia precum istorie Japonia, geografie Japonia, clima Japonia, cultura Japonia si economie Japonia. In sectiunea sfaturi de calatorie Japonia gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Japonia. Merita sa verifici si informatiile turistice Japonia: bucataria din Japonia, societatea din Japonia, cand sa vizitati Japonia si shopping in Japonia. Rubrica stiati ca Japonia contine curiozitati si lucruri interesante despre Japonia. Daca esti in cautare de cazare in Japonia, poti verifica sectiunea de hoteluri Japonia pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Japonia este completat de colectia de harti turistice Japonia, evenimente si obiective turistice Japonia, restaurante Japonia, baruri Japonia, magazine Japonia si activitati Japonia.

Vezi harta interactiva Japonia

Japonia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Japonia

Ciresi infloriti si gradini de piatra, crizanteme si bonsai, microcipuri si mega-industrii, kimonouri si kabuki, gheishe si samurai, haiku si hara-kiri, Japonia se prezinta turistului ca un studiu al contrastelor. Poate fi foarte moderna cu jungle de beton ca Tokyo sau poate oferi o imagine feerica asa cum se poate observa in asezarile din Kyoto cu templele si gradinile sale imense. Puteti admira seninatatea muntelui Fuji sau va puteti afunda in traficul aglomerat de la orele de varf din centrul capitalei Tokyo.

Intre aceste contraste se afla un teritoriu plin de orase, unele dintre ele cu asociatii istorice precum portul legendar Yokohama, celebrat intens in fictiune si altele cu tragedii umane care vor dainui vesnic. Dar este un lucru pe care toata Japonia il are in comun si acela e sentimentul de traditie si cultura. Indiferent de cat de moderna si de avansata tehnologic va deveni Japonia, intotdeauna va exista o afinitate pentru traditie; si asta se reflecta in orice aspect al vietii lor. Sub otel si beton se afla Nippon – cu templele sale, cu gradinile sale, cu strazile si cu ceainariile sale – foarte traditionale, foarte japoneze.

Japonia este un pic grozava pentru multi straini – eficienta, curata, frumoasa. Imaginea pe care Japonia si-a dobandit-o de-a lungul timpului este a unei tari in care demnitatea, onoarea si munca sunt etici de baza ale locuitorilor sai. Dar in spatele acestei fatade, veti gasi o tara extrem de frumoasa, unde valorile morale si bunele maniere sunt apreciate dar gafele (faux pas) sunt tolerate, cu oameni care se vor dovedi calzi si ospitalieri, dupa ce veti ajunge sa-i cunoasteti. Si, ca un turist, daca vreti sa intelegeti Japonia, ar trebui sa-i cunoasteti locuitorii, cultura lor, obiceiurile lor si abilitatea lor de a fi foarte traditionali sau in acelasi timp si foarte contemporani.

Japonia este o enigma – mergeti sa o descifrati!

Ghiduri turistice regiuni & orase din Japonia

Ghid turistic Tokyo

Tokyo este un oras complex. De fapt, nu este un singur oras, ci – tineti-va bine – 26 de orase mai mici, 7 municipalitati si 8 sate, care acopera o suprafata de peste 2.000 de kilometri patrati, cu o populatie numeroasa, pe masura. Districtul…

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere