Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Tokyo, Japonia! Aici gasesti date generale Tokyo precum: istorie Tokyo, clima Tokyo si economie Tokyo. Rubrica stiati ca Tokyo contine curiozitati si lucruri interesante despre Tokyo. Daca esti in cautare de cazare in Tokyo, poti verifica sectiunea de hoteluri Tokyo pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Tokyo este completat de colectia de harti turistice Tokyo, evenimente si obiective turistice Tokyo, restaurante Tokyo, baruri Tokyo, magazine Tokyo si activitati Tokyo.

Vezi harta interactiva Tokyo, Japonia

Tokyo, Japonia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Tokyo este un oras complex. De fapt, nu este un singur oras, ci – tineti-va bine – 26 de orase mai mici, 7 municipalitati si 8 sate, care acopera o suprafata de peste 2.000 de kilometri patrati, cu o populatie numeroasa, pe masura. Districtul Harajuku este elegant, artistic, spiritual, spontan, pretentios, amuzant, aglomerat. Este doar o parte din monolitul, care este Tokyo. Asakusa, cu atmosfera sa de pe vremea Edo (numele vechi al orasului), Shinjuku, cu cladirile sale inalte in stil Blade Runner si Shibuya, cu viata sa de noapte infama sunt doar cateva din ‘orasele’ care formeaza acesta mega-metropola.

Sa fim sinceri, Tokyo are putin din frumusetea, linistea si demnitatea cu care oamenii obsinuiesc sa-i asocieze pe japonezi si Japonia in general. Este un oras dur, o jungla de beton, in care principala preocupare este banul – este probabil unul din cele mai bogate orase din lume, in care se schimba milioane in ficare secunda. Fiind un oras intr-o miscare continua, consumerismul este la mare putere – oamenii isi schimba telefoanele mobile mai rapid decat a spune ‘mushi mushi’ si moda se schimba chiar daca abia au aparut noile colectii.

Tokyo poate fi insensibil si urat, dar undeva sub stratul exterior dur veti gasi frumusetea – in gradinile ascunse, in strazile vechi in care persista inca Japonia traditionala, in cladirile antice care formau, candva, castelul imperial. Cautati-le si veti descoperi farmecul orasului Tokyo de care va puteti indragosti, un farmec evaziv, dar care, cu siguranta, n-a disparut.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere