Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Vaduz, Liechtenstein! Aici gasesti date generale Vaduz precum: istorie Vaduz, clima Vaduz si economie Vaduz. Rubrica stiati ca Vaduz contine curiozitati si lucruri interesante despre Vaduz. Daca esti in cautare de cazare in Vaduz, poti verifica sectiunea de hoteluri Vaduz pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Vaduz este completat de colectia de harti turistice Vaduz, evenimente si obiective turistice Vaduz, restaurante Vaduz, baruri Vaduz, magazine Vaduz si activitati Vaduz.

Vezi harta interactiva Vaduz, Liechtenstein

Vaduz, Liechtenstein

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Vaduz este un oras la poalele muntilor impaduriti, imbratisand malurile Rinului si incoronat de un castel cu turnuri. Centrul in sine este modern, un amestec de cladiri vechi in care se afla institutii ale statului moderne (muzee, galerii de arta), de magazine, de bunuri de lux, duty-free si cladiri din beton in forma de cub. Aici se afla Parlamentul, Guvernul si alte institutii ale statului, scoli, universitate.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Vaduz este capitala Principatului Liechtenstein și sediul parlamentului național. Orașul, situat de-a lungul Rinului, are aproximativ 5.100 de locuitori, dintre care majoritatea sunt romano-catolici.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 4 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere