Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Lituania! Aici gasesti date generale Lituania precum istorie Lituania, geografie Lituania, clima Lituania, cultura Lituania si economie Lituania. In sectiunea sfaturi de calatorie Lituania gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Lituania. Merita sa verifici si informatiile turistice Lituania: bucataria din Lituania, societatea din Lituania, cand sa vizitati Lituania si shopping in Lituania. Rubrica stiati ca Lituania contine curiozitati si lucruri interesante despre Lituania. Daca esti in cautare de cazare in Lituania, poti verifica sectiunea de hoteluri Lituania pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Lituania este completat de colectia de harti turistice Lituania, evenimente si obiective turistice Lituania, restaurante Lituania, baruri Lituania, magazine Lituania si activitati Lituania.

Vezi harta interactiva Lituania

Lituania

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Lituania

Rebela, excentrica si vibranta, Lituania este unul din cel mai bine pastrate secrete ale Europei. Impartita succesiv intre Rusia si regimul nazist, mica si perserverenta Lituanie a uimit intreaga lume atunci cand s-a jucat de-a David si Goliat cu puternica Uniune Sovietica si si-a proclamat independenta in anii 90. Astazi, natiunea care disparuse de pe hartile Europei s-a intors razbunatoare: este parte a Uniunii Europene, a fost prima din cele 25 de state ale UE care a aprobat Constitutia Europeana si este un partener cu drepturi depline al NATO, gazduind nu mai putin de 4 avioane de lupta F-16, care patruleaza zona baltica.

Capitala tarii, Vilnius, este un orasel care cu greu poate fi numit oras-capitala. El contine contraste uimitoare – curti stranii umbrite, comunitate artistica excentrica, arte minunate si baroc frumos. Comorile naturale ale tarii stralucesc – paduri, lacuri, magica duna de nisip Curonian Spit din partea vestica, in timp ce ciudateniile sale – Dealul Crucilor si un parc sovietic de sculpturi – adauga o aroma nemaiintalnita in alta parte.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere