Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Luxembourg, Luxemburg! Aici gasesti date generale Luxembourg precum: istorie Luxembourg, clima Luxembourg si economie Luxembourg. Rubrica stiati ca Luxembourg contine curiozitati si lucruri interesante despre Luxembourg. Daca esti in cautare de cazare in Luxembourg, poti verifica sectiunea de hoteluri Luxembourg pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Luxembourg este completat de colectia de harti turistice Luxembourg, evenimente si obiective turistice Luxembourg, restaurante Luxembourg, baruri Luxembourg, magazine Luxembourg si activitati Luxembourg.

Vezi harta interactiva Luxembourg, Luxemburg

Luxembourg, Luxemburg

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Veti fi incantati de farmecul medieval al Luxemburg Ville – capitala Luxemburgului si nucleul comercial, cultural si politic. De la strazile pietruite ale Orasului Vechi, situat pe peninsula stancoasa Bock, pana la peisajul modern incojurator, orasul ofera multe lucruri de facut si de explorat.

Nu va lasati pacaliti de atmosfera linistita a orasului – Luxemburg City sau Lutzenberg, cum mai este numit, nu este doar un catun frumos situat pe un deal, ci un loc important din punct de vedere economic si politic. Gazda a Bancii Europene de Investitii si a Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene… adevaratul caracter al orasului Luxemburg nu trebuie judecat dupa marimea sa…

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Eftimie George Stefan

eftimie-george-stefan

Am stat foarte putin in Luxembourg, o localitate mica, dar frumoasa, unde-si are sediul si o institutie a Uniunii Europene. Pe timpul noptii Luxembourg adapostete 100.000 de persoane, insa pe timpul zilei populatia se dubleaza, pentru din cauza chiriilor scumpe si locurilor limitate de locuit multi aleg sa vine din orase, tari invecinate. Vei auzi lumea vorbind in jurul tau in nenumarate limbi, insa comunati importante sunt cele de portughezi, francezi, spanioli sau nemti. Destul de tare pentru cei de acolo ca in cateva ore sa bea cafeaua la Paris, Amsterdam sau Bruxelles.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere