Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Malaezia! Aici gasesti date generale Malaezia precum istorie Malaezia, geografie Malaezia, clima Malaezia, cultura Malaezia si economie Malaezia. In sectiunea sfaturi de calatorie Malaezia gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Malaezia. Merita sa verifici si informatiile turistice Malaezia: bucataria din Malaezia, societatea din Malaezia, cand sa vizitati Malaezia si shopping in Malaezia. Rubrica stiati ca Malaezia contine curiozitati si lucruri interesante despre Malaezia. Daca esti in cautare de cazare in Malaezia, poti verifica sectiunea de hoteluri Malaezia pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Malaezia este completat de colectia de harti turistice Malaezia, evenimente si obiective turistice Malaezia, restaurante Malaezia, baruri Malaezia, magazine Malaezia si activitati Malaezia.

Vezi harta interactiva Malaezia

Malaezia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Malaezia

Malaezia este ‘cosmopolita’ in fiecare sens al cuvantului. Asezata strategic la intersectia Oceanului Indian cu Marea Chinei de Sud, acesta tara a reprezentat o atractie irezistibila pentru exploratori si aventurieri, comercianti si misionari, invadatori si evanghelisti. Navigatorii chinezi, indieni, portughezi, olandezi, britanici, japonezi, euro-asiatici – toti si-au croit drum prin Malaezia.

Multi s-au stabilit aici si sunt acum mai nativi decat malaezienii; unii au venit, au facut avere si au plecat; altii au creat asa multe probleme ca au fost evacuati. Dar toti, au contribuit, intr-un fel sau altul, la bogata si fascinanta cultura a Malaeziei.

Malaezia este un amestec intre lumea moderna si o natiune in curs de dezvoltare. Cu investitiile sale in industriile de inalta tehnologie si rezerve moderate de petrol, a devenit o natiune bogata in Asia de Sud-Est. Malaezia, pentru majoritatea vizitatorilor, este un mix fericit: infrastructura moderna si preturi rezonabile.

Ghiduri turistice regiuni & orase din Malaezia

Ghid turistic Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, este un oras vibrant, plin de viata si foarte cosmopolit. Faimos pentru turnurile sale gemene (cele mai inalte cladiri gemene din lume); cladirile moderne de birouri din…

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere