Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Kuala Lumpur, Malaezia! Aici gasesti date generale Kuala Lumpur precum: istorie Kuala Lumpur, clima Kuala Lumpur si economie Kuala Lumpur. Rubrica stiati ca Kuala Lumpur contine curiozitati si lucruri interesante despre Kuala Lumpur. Daca esti in cautare de cazare in Kuala Lumpur, poti verifica sectiunea de hoteluri Kuala Lumpur pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Kuala Lumpur este completat de colectia de harti turistice Kuala Lumpur, evenimente si obiective turistice Kuala Lumpur, restaurante Kuala Lumpur, baruri Kuala Lumpur, magazine Kuala Lumpur si activitati Kuala Lumpur.

Vezi harta interactiva Kuala Lumpur, Malaezia

Kuala Lumpur, Malaezia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, este un oras vibrant, plin de viata si foarte cosmopolit. Faimos pentru turnurile sale gemene (cele mai inalte cladiri gemene din lume); cladirile moderne de birouri din otel, sticla si beton; pietele aglomerate si galagioase pline de fructe, legume si peste proaspat; discoteci, hoteluri si cluburi de noapte situate langa moschei, temple si biserici – eclecticul Kuala Lumpur reprezinta o propunere interesanta pentru calatori.

In Kuala Lumpur vechiul co-exista in tandem cu noul si zgarie-norii se inalta de langa temple vechi. Kuala Lumpur are oameni de afaceri bogati, adolescenti pasionati de karaoke, mestesugari si vanzatori stradali. Orasul este gazda unui amestec de multimi de oameni Malay, chinezi sau indieni, care fac din Kuala Lumpur unul din cele mai aglomerate, colorate si fascinante orase din Asia de Sud-Est.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere