Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Malta! Aici gasesti date generale Malta precum istorie Malta, geografie Malta, clima Malta, cultura Malta si economie Malta. In sectiunea sfaturi de calatorie Malta gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Malta. Merita sa verifici si informatiile turistice Malta: bucataria din Malta, societatea din Malta, cand sa vizitati Malta si shopping in Malta. Rubrica stiati ca Malta contine curiozitati si lucruri interesante despre Malta. Daca esti in cautare de cazare in Malta, poti verifica sectiunea de hoteluri Malta pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Malta este completat de colectia de harti turistice Malta, evenimente si obiective turistice Malta, restaurante Malta, baruri Malta, magazine Malta si activitati Malta.

Vezi harta interactiva Malta

Malta

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Malta

Insula antica a Maltei era descrisa in legende ca insula unde eroul grec Odiseu a fost tinut pentru 7 ani lungi, dupa ce a fost ademenit in captivitate de catre sirena Calypso. Astazi, Malta nu mai are nicio nimfa marina, sau cel putin nu le mai vedem noi, muritorii de rand, dar a ramas la fel de fermecatoare. Insula continua sa atraga calatorii din ziua de azi cu orasele sale frumoase si plajele superbe.

Malta este recomandata de multe lucruri – golfuri si porturi frumoase, orase antice cu strazi inguste pietruite, biserici baroce si festivaluri romano-catolice si cireasa de pe tort, un climat insorit si bland mediteranean. Si alt lucru interesant despre Malta este faptul ca insula este mai putin vizitata decat alte zone turistice din Mediterana, asa ca aglomeratia este redusa si farmecul insulei este oarecum intact.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere