Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Belfast, Marea Britanie! Aici gasesti date generale Belfast precum: istorie Belfast, clima Belfast si economie Belfast. Rubrica stiati ca Belfast contine curiozitati si lucruri interesante despre Belfast. Daca esti in cautare de cazare in Belfast, poti verifica sectiunea de hoteluri Belfast pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Belfast este completat de colectia de harti turistice Belfast, evenimente si obiective turistice Belfast, restaurante Belfast, baruri Belfast, magazine Belfast si activitati Belfast.

Vezi harta interactiva Belfast, Marea Britanie

Belfast, Marea Britanie

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Belfast este ca un copil urat – il iubesti cel mai mult. – Stephen Rea, actor si critic de film

Belfast a fost cunoscut in secolele 18 si 19, ca un centru industrial important – s-au facut averi imense aici din cele doua industrii importante ale Nordului, lenjeriile de pat si constructiile navale. Cu toate acestea, in secolul 20, Belfast a fost cunoscut pentru lucruri mai putin frumoase – violenta, ura si varsare de sange. Orasul a fost grav afectat de criza care a lovit Irlanda de Nord in anii 1900, iar cicatricile luptelor raman in continuare, impreuna cu resentimentul care clocoteste inca sub suprafata si care erupe din cand in cand.

Dar pacea a revenit in oras, la fel ca si turismul. Belfast este un oras plin de activitate, cu obiective turistice minunate, magazine bine aprovizionate si o scena de divertisment foarte dinamica.

Bine ati venit in Belfast!

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere