Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Birmingham, Marea Britanie! Aici gasesti date generale Birmingham precum: istorie Birmingham, clima Birmingham si economie Birmingham. Rubrica stiati ca Birmingham contine curiozitati si lucruri interesante despre Birmingham. Daca esti in cautare de cazare in Birmingham, poti verifica sectiunea de hoteluri Birmingham pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Birmingham este completat de colectia de harti turistice Birmingham, evenimente si obiective turistice Birmingham, restaurante Birmingham, baruri Birmingham, magazine Birmingham si activitati Birmingham.

Vezi harta interactiva Birmingham, Marea Britanie

Birmingham, Marea Britanie

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Orasul Birmingham se afla aproape in centrul geografic al Angliei, adanc in interiorul West Midlands si la 177 kilometri de Londra. Majoritatea turistilor tind sa asocieze numele orasului mai degraba cu fabrici, industrie, fum si ceata, decat cu obiective turistice de vizitat. Si, probabil, pe buna dreptate – Birmingham a fost cunoscut mult timp unul din principalele centre industriale ale Marii Britanii. Aici a facut adevarate progrese Revolutia Industriala si tot aici au muncit si trait unii din cei mai faimosi industriasi: James Watt, Matthew Bolton, William Murdock sau Joseph Priestly.

Birmingham, ca oras, este in continuare un important centru comercial si de productie, dar, treptat, castiga din ce in ce mai multe aprecieri si pentru alte lucruri – pentru muzeele si galeriile sale de arta, pentru pietele sale si pentru nenumaratele canale – toate meritand a fi explorate.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere