Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Edinburgh, Marea Britanie! Aici gasesti date generale Edinburgh precum: istorie Edinburgh, clima Edinburgh si economie Edinburgh. Rubrica stiati ca Edinburgh contine curiozitati si lucruri interesante despre Edinburgh. Daca esti in cautare de cazare in Edinburgh, poti verifica sectiunea de hoteluri Edinburgh pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Edinburgh este completat de colectia de harti turistice Edinburgh, evenimente si obiective turistice Edinburgh, restaurante Edinburgh, baruri Edinburgh, magazine Edinburgh si activitati Edinburgh.

Vezi harta interactiva Edinburgh, Marea Britanie

Edinburgh, Marea Britanie

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Stergeti-va din cap imaginea orasului deluros somnoros, plin de cimpoieri batrani imbracati in kilturi. Edinburgh, in zilele noastre, este un oras care abunda de energie si pofta de viata, un oras al festivalurilor fara sfarsit si al ospatului – Festivalul International din Edinburgh fiind cel mai faimos dintre ele.

Capitala Scotiei inca din anul 1437, astazi este al doilea cel mai mare oras al tarii si, de asemenea, gazda unor institutii de invatamant de renume mondial, precum Universitatea din Edinburgh, si a unor muzee celebre, ca Muzeul National Scotian. Nucleul politic si comercial al tarii este si un adevarat registru al reperelor istorice care comemoreaza lupta lunga si sangeroasa pentru independenta a Scotiei.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere