Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Glasgow, Marea Britanie! Aici gasesti date generale Glasgow precum: istorie Glasgow, clima Glasgow si economie Glasgow. Rubrica stiati ca Glasgow contine curiozitati si lucruri interesante despre Glasgow. Daca esti in cautare de cazare in Glasgow, poti verifica sectiunea de hoteluri Glasgow pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Glasgow este completat de colectia de harti turistice Glasgow, evenimente si obiective turistice Glasgow, restaurante Glasgow, baruri Glasgow, magazine Glasgow si activitati Glasgow.

Vezi harta interactiva Glasgow, Marea Britanie

Glasgow, Marea Britanie

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Situat pe malul raului Clyde, Glasgow era considerat, la un moment dat, unul din cele mai frumoase orase ale Europei. Dar, prosperitatea si industrializarea si-au spus cuvantul, si, prin secolul 20, frumusetea orasului Glasgow scazuse considerabil. Orasul devenise deprimant, murdar si plictisitor, si a necesitat multa munca pentru a-l aduce la stadiul in care se afla astazi. Abia acum 30 de ani, eforturile consiliului local au dat roade si orasul a fost curatat.

Glasgow este astazi un oras vibrant, luminos si incitant, cu panorame pitoresti, monumente interesante si o multime de magazine si restaurante de calitate. Este unul din cele mai vizitate orase din Scotia si pe buna dreptate.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere