Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Liverpool, Marea Britanie! Aici gasesti date generale Liverpool precum: istorie Liverpool, clima Liverpool si economie Liverpool. Rubrica stiati ca Liverpool contine curiozitati si lucruri interesante despre Liverpool. Daca esti in cautare de cazare in Liverpool, poti verifica sectiunea de hoteluri Liverpool pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Liverpool este completat de colectia de harti turistice Liverpool, evenimente si obiective turistice Liverpool, restaurante Liverpool, baruri Liverpool, magazine Liverpool si activitati Liverpool.

Vezi harta interactiva Liverpool, Marea Britanie

Liverpool, Marea Britanie

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Orasul-port Liverpool, din comitatul Merseyside din nord-vestul Angliei, se afla la 336 de kilometri de Londra, de-a lungul golfului Liverpool, pe malurile raului Mersey. Liverpool, datorita locatiei sale pe malul marii, a fost cunoscut de-a lungul timpului ca unul din principalele porturi ale Angliei, un centru major de comert si industrie. In ultimele decade, desigur, Liverpool a cunoscut recunoasterea internationala datorita faimosilor sai fii – Lads from Liverpool – trupa rock Beatles.

Beatlemania este in continuare la cote ridicate in Liverpool si numerosi fani ai muzicii fac adevarate pelerinaje in oras. Cu toate acestea, Liverpool are de oferit o multime de lucruri si pentru turistii care nu sunt innebuniti dupa Beatles – cartierele comerciale ale orasului sunt pline de marfa de calitate, exista o multime de distractii si apoi sunt frumoasele monumente georgiene care impanzesc orasul, printre care minunatele catedrale.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere