Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Manchester, Marea Britanie! Aici gasesti date generale Manchester precum: istorie Manchester, clima Manchester si economie Manchester. Rubrica stiati ca Manchester contine curiozitati si lucruri interesante despre Manchester. Daca esti in cautare de cazare in Manchester, poti verifica sectiunea de hoteluri Manchester pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Manchester este completat de colectia de harti turistice Manchester, evenimente si obiective turistice Manchester, restaurante Manchester, baruri Manchester, magazine Manchester si activitati Manchester.

Vezi harta interactiva Manchester, Marea Britanie

Manchester, Marea Britanie

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Asemenea orasului Birmingham, Manchester este un alt oras din centrul Angliei care a facut avere in timpul revolutiei industriale. Orasul a fost, in secolele 18 si 19, unul din cele mai prospere centre de productie, industrie si comert ale Angliei, si, de asemenea, un oras plin de efectele secundare ale prosperitatii – mahalalele, crima, mizeria si saracia cresteau cot la cot cu opulenta si bogatia.

Astazi insa, Manchester are o fata noua. Orasul a facut eforturi considerabile de a-si curata imaginea si de a se schimba, si a reusit. Manchester-ul contemporan este unul din cele mai animate orase din Marea Britanie, cu o scena culturala vibranta si multe de vazut si facut. Nu este de mirare ca, an de an, din ce in ce mai multi turisti includ orasul in itinerariul lor.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere