Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Maroc! Aici gasesti date generale Maroc precum istorie Maroc, geografie Maroc, clima Maroc, cultura Maroc si economie Maroc. In sectiunea sfaturi de calatorie Maroc gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Maroc. Merita sa verifici si informatiile turistice Maroc: bucataria din Maroc, societatea din Maroc, cand sa vizitati Maroc si shopping in Maroc. Rubrica stiati ca Maroc contine curiozitati si lucruri interesante despre Maroc. Daca esti in cautare de cazare in Maroc, poti verifica sectiunea de hoteluri Maroc pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Maroc este completat de colectia de harti turistice Maroc, evenimente si obiective turistice Maroc, restaurante Maroc, baruri Maroc, magazine Maroc si activitati Maroc.

Vezi harta interactiva Maroc

Maroc

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Maroc

Simpla mentionare a numelui ‘Maroc’ este de ajuns sa va duca cu gandul la lucruri stralucitoare si frumoase, la creaturi mari si mici, la locuri exotice si incitante… Maroc a reprezentat intotdeauna o fascinatie pentru calatori inca din vremurile cand hoardele de comercianti berberi, cu tenul masliniu, au decis sa faca din aceasta tara din Africa de Nord, casa lor pentru eternitate.

Maroc este o tara frumoasa si diversificata care are cate ceva pentru fiecare calator – frumusete naturala uimitoare, precum si fauna si flora asisderea, o istorie, dar si un prezent plin de culoare, maiestrie deosebita in moscheele sale, orase dinamice, traditii si festivaluri populare interesante si un zambet permanent pentru vizitatori.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere