Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Herceg-Novi, Muntenegru! Aici gasesti date generale Herceg-Novi precum: istorie Herceg-Novi, clima Herceg-Novi si economie Herceg-Novi. Rubrica stiati ca Herceg-Novi contine curiozitati si lucruri interesante despre Herceg-Novi. Daca esti in cautare de cazare in Herceg-Novi, poti verifica sectiunea de hoteluri Herceg-Novi pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Herceg-Novi este completat de colectia de harti turistice Herceg-Novi, evenimente si obiective turistice Herceg-Novi, restaurante Herceg-Novi, baruri Herceg-Novi, magazine Herceg-Novi si activitati Herceg-Novi.

Vezi harta interactiva Herceg-Novi, Muntenegru

Herceg-Novi, Muntenegru

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Este usor sa conduci si sa treci de Herceg Novi fara sa observi nimic pentru care sa merite sa te opresti, mai ales daca vii din Croatia, cu imagini ale Dubrovnikului inca proaspete in cap. Cu toate acestea, chiar sub fatada drumului neinteresant se ascunde un Stari Grad (Oras Vechi) atragator, cu piete insorite si o atmosfera plina de viata. Apa este mai curata aici, langa gura golfului, asa ca plajele cu pietris si piscinele sunt foarte populare. Orasul se intinde de-a lungul coastei, absorbind foste sate pe ambele parti, precum Igalo, care era pe vremuri un centru spa faimos pentru noroiul sau bogat in minerale.

Novi inseamna ‘nou’ iar Herceg Novi este intr-adevar unul din cele mai noi orase din golf, dar cei peste 630 de ani de istorie ai sai nu sunt chiar de neglijat. Iar Herceg vine de la Herceg (Ducele) Stjepan Vukčić, care a fortificat orasul in secolul 15; cele mai impresionante parti ale fortificatiilor care au rezistat pana astazi sunt mai putin vechi.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere