Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Ulcinj, Muntenegru! Aici gasesti date generale Ulcinj precum: istorie Ulcinj, clima Ulcinj si economie Ulcinj. Rubrica stiati ca Ulcinj contine curiozitati si lucruri interesante despre Ulcinj. Daca esti in cautare de cazare in Ulcinj, poti verifica sectiunea de hoteluri Ulcinj pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Ulcinj este completat de colectia de harti turistice Ulcinj, evenimente si obiective turistice Ulcinj, restaurante Ulcinj, baruri Ulcinj, magazine Ulcinj si activitati Ulcinj.

Vezi harta interactiva Ulcinj, Muntenegru

Ulcinj, Muntenegru

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Daca vreti sa simtiti cum e in Albania, dar fara sa treceti efectiv granita, atunci Ulcinj este locul unde sa mergeti. Populatia este in proportie de 61% albaneza (68% musulmana) iar pe perioada verii se amesteca cu turistii kosovari pentru simplul motiv ca este mult mai frumos decat orice oras de pe litoralul albanez. Minaretele elegante ale numeroaselor moschei confera orasului Ulcinj (Ulqin in albaneza) un aer oriental distinct, la fel cum o face si muzica ritmata ce se aude de la standurile de kebab din jurul Mala Plaza (Plaja Mica).

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere