Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Bergen, Norvegia! Aici gasesti date generale Bergen precum: istorie Bergen, clima Bergen si economie Bergen. Rubrica stiati ca Bergen contine curiozitati si lucruri interesante despre Bergen. Daca esti in cautare de cazare in Bergen, poti verifica sectiunea de hoteluri Bergen pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Bergen este completat de colectia de harti turistice Bergen, evenimente si obiective turistice Bergen, restaurante Bergen, baruri Bergen, magazine Bergen si activitati Bergen.

Vezi harta interactiva Bergen, Norvegia

Bergen, Norvegia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

‘Poarta catre fiorduri’, Bergen este un oras universitar, al doilea cel mai mare oras in Norvegia si, totodata, unul din cele mai incantatoare. Un port aglomerat, orasul este mereu plin de ambarcatiuni de toate tipurile. In ciuda activitatii comerciale si industriale, Bergen a reusit sa pastreze o caldura si o prietenie foarte primitoare. Bergen este un deliciu pentru turisti: o multime de cladiri medievale, o atmosfera minunata – atat in barurile locale cat si in docul hanseatic – si un numar de muzee excelente.

Mai mult decat atat, orasul ofera cele mai bune posibilitati de divertisment din toata Norvegia, in ceea ce priveste muzica si teatrul. Si mai adaugati si faptul ca Bergen este in proximitatea dealurilor pitoresti si fiordurilor uimitoare ale Norvegiei.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere