Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Oslo, Norvegia! Aici gasesti date generale Oslo precum: istorie Oslo, clima Oslo si economie Oslo. Rubrica stiati ca Oslo contine curiozitati si lucruri interesante despre Oslo. Daca esti in cautare de cazare in Oslo, poti verifica sectiunea de hoteluri Oslo pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Oslo este completat de colectia de harti turistice Oslo, evenimente si obiective turistice Oslo, restaurante Oslo, baruri Oslo, magazine Oslo si activitati Oslo.

Vezi harta interactiva Oslo, Norvegia

Oslo, Norvegia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Oslo – Capitala Norvegiei si asezarea cu cel mai mare numar de locuitori, Oslo este un oras modern si vibrant, care transpira o atmosfera de incredere si relaxare. Imbratisand parca malurile in forma de potcoava ale Oslofjord, capitala se dezvaluie ca o oaza ce curprinde paduri, parcuri si spatii verzi, pe o intindere de doua treimi din suprafata, facand din mersul in aer liber si cel pe bicicleta un obicei.

Din punct de vedere cultural, Oslo detine o bogatie de necontestat, gratie centrului vechi al orasului, ce dateaza din secolul al 19-lea si care surprinde prin varietatea muzeelor, barurilor si a restaurantelor, ca sa nu mai vorbim de Centrul de decernare a Premiilor Nobel pentru Pace, amplasat in vechea gara a orasului. Intre cele peste 50 de muzee de aici intalnim Muzeul Munch, unde se gaseste celebrul „Tipat”, precum si alte lucrari ale lui Edvard Munch, sau Folkemuseet, un muzeu in aer liber, unde se regasesc mai bine de 150 de cladiri cu valoare istorica, de pe intregul cuprins al Norvegiei, inclusiv o biserica din lemn.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere