Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Tromso, Norvegia! Aici gasesti date generale Tromso precum: istorie Tromso, clima Tromso si economie Tromso. Rubrica stiati ca Tromso contine curiozitati si lucruri interesante despre Tromso. Daca esti in cautare de cazare in Tromso, poti verifica sectiunea de hoteluri Tromso pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Tromso este completat de colectia de harti turistice Tromso, evenimente si obiective turistice Tromso, restaurante Tromso, baruri Tromso, magazine Tromso si activitati Tromso.

Vezi harta interactiva Tromso, Norvegia

Tromso, Norvegia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Simplu spus, Tromso inseamna divertisment. De departe cel mai mare oras din nordul Norvegiei si centrul administrativ al regiunii Troms, orasul are o viata culturala dinamica, o scena stradala animata, un maraton al soarelui la miezul noptii, o universitate respectata, o fabrica de bere Mack si mai multe puburi pe cap de locuitor decat orice alt oras norvegian. Coroana sa de varfuri montane acoperite de zapada ofera peisaje dramatice, posibilitati excelente de drumetii pe timpul verii, de schi si sanius pe perioada iernii.

Desi orasul se afla la 400 de kilometri nord de Cercul Arctic, climatul sau este placut, moderat de Curentul Golfului. Intunericul lung al iernii este compensat de activitatea non-stop din zilele luminoase nesfarsite de vara. Partea principala a orasului se intinde de-a lungul tarmului estic al insulei Tromsoya, care este legata de continent printr-un pod arcuit elegant.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere