Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Trondheim, Norvegia! Aici gasesti date generale Trondheim precum: istorie Trondheim, clima Trondheim si economie Trondheim. Rubrica stiati ca Trondheim contine curiozitati si lucruri interesante despre Trondheim. Daca esti in cautare de cazare in Trondheim, poti verifica sectiunea de hoteluri Trondheim pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Trondheim este completat de colectia de harti turistice Trondheim, evenimente si obiective turistice Trondheim, restaurante Trondheim, baruri Trondheim, magazine Trondheim si activitati Trondheim.

Vezi harta interactiva Trondheim, Norvegia

Trondheim, Norvegia

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Trondheim este pitoresc si linistit. Orasul se afla in mijlocul unui peisaj cu munti, rauri, lacuri si fiorduri – perfect pentru drumetii, canotaj, schi si pescuit. In interiorul orasului, atractiile turistice sunt la fel de multe. Trondheim este gazda altarului national al Norvegiei: Catedrala Nidaros. Strazile sale milenare sunt pline de monumente vechi interesante, piete medievale si parcuri linistite. Trondheim este ideal fie ca vreti sa petreceti o saptamana in oras fie ca vreti sa-l folositi ca baza pentru excursii in zonele din apropierea sa.

Spre deosebire de Oslo, care straluceste de farmec, sau Bergen, care este un nod comercial, Trondheim este un oras demn de iubit pentru cladirile sale impresionante, pentru multimile sale de studenti tineri si pentru minunatele oportunitati de explorare pe care le ofera.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere