Bine ai venit pe pagina de ghid turistic Noua Zeelanda! Aici gasesti date generale Noua Zeelanda precum istorie Noua Zeelanda, geografie Noua Zeelanda, clima Noua Zeelanda, cultura Noua Zeelanda si economie Noua Zeelanda. In sectiunea sfaturi de calatorie Noua Zeelanda gasesti recomandari emise de Ministerul Afacerilor Externe, care se pot dovedi utile in timpul vacantei in Noua Zeelanda. Merita sa verifici si informatiile turistice Noua Zeelanda: bucataria din Noua Zeelanda, societatea din Noua Zeelanda, cand sa vizitati Noua Zeelanda si shopping in Noua Zeelanda. Rubrica stiati ca Noua Zeelanda contine curiozitati si lucruri interesante despre Noua Zeelanda. Daca esti in cautare de cazare in Noua Zeelanda, poti verifica sectiunea de hoteluri Noua Zeelanda pentru o lista detaliata a unitatilor de cazare disponibile. Ghidul turistic Noua Zeelanda este completat de colectia de harti turistice Noua Zeelanda, evenimente si obiective turistice Noua Zeelanda, restaurante Noua Zeelanda, baruri Noua Zeelanda, magazine Noua Zeelanda si activitati Noua Zeelanda.

Vezi harta interactiva Noua Zeelanda

Noua Zeelanda

Vezi unitati de cazare, obiective turistice, restaurante, locuri de distractie, locatii shopping, activitati pe harta interactiva

Steag Noua Zeelanda

O tara de la capatul lumii, ultimul loc creat de Dumnezeu si, se pare ca, a pastrat ce era mai bun la urma. Situata la 2.500 de kilometri distanta de cea mai apropiata tara, Noua Zeelanda sta ascunsa intr-o singuratate cetoasa. Kupe, primul explorator care a debarcat pe tarmurile sale, a numit-o ‘Aotearoa’ – Taramul Norului Alb Lung.

Noua Zeelanda este unul din cele mai uimitoare locuri de pe Pamant. Aceasta tara are tot ceea ce trebuie sa aiba o destinatie exotica de vacanta – vulcani acoperiti de ceata, mari albastre limpezi, pline de pesti, munti acoperiti de zapada, gheizere, paduri tropicale virgine, ghetari, cultura indigena (Maori) si o multime de sporturi de aventura. Si atunci cand crezi ca le-ai vazut pe toate, mai sunt multe de vazut si facut in Noua Zeelanda.

Este recomandata o vacanta de o luna in Noua Zeelanda, dar si daca stati doar 2 sau 3 zile, nu veti pleca dezamagiti, ci dornici sa va intoarceti. Trebuie doar sa prindeti ritmul ei incantator si veti avea parte de una din cele mai bune vacante din viata.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere