Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Targu Mures, Romania, de tip altul, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Targu Mures, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Targu Mures, Romania de tip altul.

Lista obiectivelor turistice din Targu Mures, Romania - Altul

Denumire obiectiv turistic
Platoul Cornesti - Altul Platoul Cornesti Situat la cea mai inalta cota a orasului, Platoul deschide o larga panorama asupra orasului si vaii raului Mures. Principalul punct de atractie de aici il constituie Gradina Zoologica, impartita in cinci sectoare: primate, casa tropicala, carnivore, ierbivore si pasari. A doua din tara, ca intindere si varietate a speciilor, Gradina Zoologica…
Scara Rakoczi - Altul Scara Rakoczi Scara Rakoczi reprezinta de fapt un pasaj ce numara 70 de trepte. Acesta a fost construit in anul 1902 in memoria principelui Rakoczi II, care a fost investit ca principe al Transilvaniei in Targu Mures la 5 aprilie 1707. Constructia pasajului se leaga de numele arhitectului Soos Pal.