Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Serbia, de tip atractie naturala, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Serbia. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Serbia de tip atractie naturala.

Vezi obiective turistice din orasele din Serbia

Steag Serbia

Lista obiectivelor turistice din Serbia - Atractie naturala

Denumire obiectiv turistic
Clisura Dunarii - Atractie naturala Clisura Dunarii Clisura sarbeasca a Dunarii face parte din Parcul National Portile de Fier din Serbia, aflat in zona orasului Golubac. Daca Cheile Dunarii din Romania, se afla la granita cu Serbia, de-a lungul malului nordic al raului Dunarea, in sudul Banatului romanesc, cuprinzind asezarile de la poalele muntilor si malurile raurilor din muntii Banatului, ai…
Tuful de la Tumane - Atractie naturala Tuful de la Tumane Tuful de acumulare este un monument al naturii situat aproape de Manastirea Tumane. Se afla la 250 m inaltime deasupra nivelului marii si ocupa suprafata de 200 mp, langa o cascada inalta de 14 m inaltime. Schitul lui Zosima Sinaitul se afla sapat in acest tuf. Imprejurimile cu paduri de fag si stejar dau o frumusete naturala extraordinara.