Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Opatija, Croatia, de tip biserica, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Opatija, Croatia. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Opatija, Croatia de tip biserica.

Lista obiectivelor turistice din Opatija, Croatia - Biserica

Denumire obiectiv turistic
Biserica Sf Jakov - Biserica Biserica Sf Jakov Biserica Sf Jakov din Opatija a fost construita pe bazele unei manastiri benedictine, mentionata pentru prima data in anul 1439. In partea stanga, langa biserica, se afla manastirea cu o fantana cu apa potabila in mijloc. Intre biserica si manastire se afla clopotnita construita din piatra. Doua inscriptii in piatra de pe fatada, una pe pragul…
Biserica Buna Vestire a Mariei - Biserica Biserica Buna Vestire a Mariei In anul 1906, episcopul de Trieste, Franjo Nagl, a pus piatra de temelie pentru edificiul neo-romanic, cu trei nave si dom, cu Hramul Bunei Vestiri, cu cupola verde care poate fi vazuta de la distanta. Austriecii au inceput sa construiasca biserica proiectata de Karl Seidl, iar italienii au continuat-o.