Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Breaza, Romania, de tip biserica, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Breaza, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Breaza, Romania de tip biserica.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Lista obiectivelor turistice din Breaza, Romania - Biserica

Denumire obiectiv turistic
Biserica Sfantul Nicolae - Biserica Biserica Sfantul Nicolae Biserica Sfantul Nicolae din Breaza a fost construita in anul 1777, in timpul domniei lui Ioan Alexandru Ipsilante Voievod, de catre preotul Ioan Popa, duhovnic din Breaza. Edificiul este un adevarat monument de arhitectura si istorie, adapostind carti valoroase, precum: "Evanghelia greco-romana Apostol&quot, tiparita in anul 1760, un…
Biserica Schitul Lespezi - Biserica Biserica Schitul Lespezi Biserica de la Schitul Lespezi se afla la Comarnic si este monument de arta feudala romaneasca din secolul al XVII-lea, pictura sa fiind realizata de cel mai mare pictor al epocii, Parvu Mutu.