Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Campina, Romania, de tip biserica, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Campina, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Campina, Romania de tip biserica.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Lista obiectivelor turistice din Campina, Romania - Biserica

Denumire obiectiv turistic
Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton de Padova - Biserica Biserica Romano-Catolica Sfantul Anton de Padova Biserica a fost sfintita in anul 1906, avandu-l drept ctitor pe ing. Anton Raky. Situata pe strada Golesti nr. 10 din localitatea prahoveana Campina, Biserica a fost inaltata sub hramul "Sfantul Anton de Padova&quot. In data de 13 iunie, cu ocazia sarbatoririi hramului, are loc si binecuvantarea crinilor. Biserica a fost construita in stil…
Biserica de la Han - Biserica Biserica de la Han Cea mai veche cladire din Campina, si totodata important obiectiv turistic, este Biserica de la Han, numita si Biserica de la Brazi, construita in 1883 de Sfantul Colnic de la Cernica, cu hramul Adormirea Maicii Domnului.