Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Harman, Romania, de tip biserica, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Harman, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Harman, Romania de tip biserica.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Lista obiectivelor turistice din Harman, Romania - Biserica

Denumire obiectiv turistic
Biserica Fortificata Evanghelica - Biserica Biserica Fortificata Evanghelica Biserica evanghelica din Harman se afla in comuna cu acelasi nume din judetul Brasov, Transilvania, afata la circa 10 km de municipiul Brasov. In germana, localitatea se numeste Honigberg, insemnand “Muntele mierii”. Nu se cunoaste data exacta a infiintarii asezarii Harman, insa intemeierea si popularea localitatii cu colonisti germani,…
Biserica Fortificata din Bod - Biserica Biserica Fortificata din Bod Biserica fortificata din Bod, judetul Brasov a fost atestata documentar prima data in anul 1211. Biserica a fost ridicata in secolul XIII ca o bazilica romanica, fiind lacas de cult si refugiu pentru comunitatea din Bod. Dupa o jumatate de secol, biserica a fost reconstruita in stil clasic sau neoclasic. Hramul bisericii este Sfantul Nicolae.