Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Toronto, Ontario, Canada, de tip cladire notabila, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Toronto, Ontario, Canada. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Toronto, Ontario, Canada de tip cladire notabila.

Lista obiectivelor turistice din Toronto, Canada - Cladire notabila

Denumire obiectiv turistic
CN Tower - Cladire notabila CN Tower CN Tower este cel mai important obiectiv turistic din Toronto, Canada. Este, totodata, cel mai inalt si cel mai definitoriu punct de reper al orasului. Orice vedere a orasului Toronto e musai sa contina aceasta cladire care, cu cei peste 550m inaltime ai sai, este printre cele mai inalte din lume si cea mai inalta din emisfera vestica….
Cladirea Flatiron - Cladire notabila Cladirea Flatiron Candva sediul principal al Goodenham si Distileriei Worts, cladirea Flatiron din Toronto este una din cele mai fotografiate din oras. In 1891, familia Goodenham si-a dorit ca localnicii sa recunoasca succesul lor cu distileria, asa ca l-au angajat pe arhitectul familiei, David Roberts, sa le construiasca un spatiu de birouri mai grandios. Drept…