Pentru orice turist adevarat, o lista a obiectivelor turistice din Agapia, Romania, de tip cladire notabila, se poate dovedi foarte utila in timpul planificarii unei vacante in Agapia, Romania. Noi va oferim in aceasta sectiune nu numai o lista, ci si descrieri cu imagini foto si video, precum si informatii utile pentru vizitarea principalelor obiective turistice din Agapia, Romania de tip cladire notabila.

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Lista obiectivelor turistice din Agapia, Romania - Cladire notabila

Denumire obiectiv turistic
Casa Memoriala Alexandru Vlahuta - Cladire notabila Casa Memoriala Alexandru Vlahuta Casa memoriala Alexandru Vlahuta se afla in apropierea bisericii Agapia noua, pe o coasta de deal, dar in afara curtii, unde in timp s-au construit in urma cu doua sute de ani, case (chilii) in stil popular vechi, care au format atunci satul manastiresc, declarat astazi monument istoric. Muzeul este administrat de Manastirea Agapia. Casele…
Casa Teodor Varahil Moraru din Piatra Neamt - Cladire notabila Casa Teodor Varahil Moraru din Piatra Neamt Casa Teodor Varahil Moraru este situata pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Piatra Neamt. Este unica prin fresca exterioara ce impodobeste toate laturile casei, evocand momente din istoria tarii si creatii fundamentale ale literaturii populare.